Milyen xBox 360-at vegyek?
Manapság már csak egyfélét lehet venni gyárilag boltokban: Xbox 360 E
Ez a legújabb fajta és a legjobb. Másfajtát, amiket te is mondtál, már em lehet. Semmiféleklppen ne vegyél 4g-sat. Csakis 250,320 vagy 500g-sat mert ha 4g-sat veszel akkor ugyis kellesz bele venne HDD (külső merevlemezt) amire rátudod majd telepíteni a játékokat! Kinect-et is vehetsz hozzá mert jópofa!
DE, ha vanpénzed akkor Xbox One-t vagy PlayStation 4-et vegyél!!!
Lginjkább Slim és Slim E gépet árulnak már. ha használtan veszel ennél régebbit típusok közül ne nagyon válogass. ezek már CGPU-s gépek nem mennek tönkre.
Mind a 2 jó választás a SLIM és a SLIM E között egyedül a házban van eltérés a hardver ugyan az. tehát amelyiket olcsóbban be tudod szerezni vagy jobban tetszik . lehetőleg HDD-vel
A MediaMarkt jó hely, én a BestByte-ban vettem az Allee-ban. Nekem megérte, mert akciós volt, 250 GB-s + adtak hozzá HALO4-et meg Tomb Raider-t.
Szerintem interneten rendeld, úgy a legolcsóbb, de járj utána, mennyire megbízható az áruház amiből rendeled ;)
Ajánlom, a fent említett boltok oldalait, mert azok tutik! …és néha még olcsóbbak is, mintha a boltban vásárolnál!!!
Én vagyok az előző válaszíró.
Elfelejtettem mondani, hogy Xbox360E-m van, és tényleg negyon jó. Eleinte Slim-et akartam az érintőgombja és a gyönyörű, csillogó érdekes formájú burkolata miatt, de nem bántam meg… Nagyon jól megy!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!