Mitől mehet tönkre egy router?
Kb 6éve mióta szélessávú netem lett használtam egy tplinket, mostanáig amig a upc adott routert és ugydöntöttem nyugdijazom.
Sokszor csak a táp megy tönkre, a routernek semmi baja, de párezer ft egy router.
Már tápot venni próbára sem éri meg, nemhogy a routert megjavíttani sulyos pénzért, ami kétséges, hogy egyáltalán lehet-e..
Egyébként ma a legtöbb elektronika tipikus gyári élettartama ez a 2-4 maxmax 6 év, ld mobiltelefon, szgép, stb milyen hamar avul el
Nem használunk 8-10évig egy pécét, egy telefont, és lassan semmit
A tévét azt itt csóróföldön legtöbben szeretnénk, anyázunk is mikor a 100ezres tévé 5év után kakukk, holott a régi képcsöves elment 10-15 éveket, dehát ez a fogyasztói társadalom
A gyáraknak a nagyobb fogyasztás, ujabb cuccok eladása miatt nem is érdekük tartósabbra gyártani semmit ennél a kb 4 éves átlagnál
Ha nálad 2+ év alatt mindig meghal, akkor vagy totál peched van, vagy még az olcsók közül is a legolcsóbbat veszed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!