Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem tudom mi lehet a gond....

Santana_33 kérdése:

Nem tudom mi lehet a gond. Esetleg valaki? Tøbbi lent

Figyelt kérdés
Szetszedtem a gepem portalanitas miatt, összeraktam semmi. Bekapcsolom csak az alaplap kepe tolt be. Biosba betudok lepni de a windowst nem tolti be mindig ujra indul... probaltam mar mindent amit lehet ram csere 1 rammal futtatas winyo ki-be a power resetreis gyanakodtam de semmi bios resetet is probaltam de semmi haszna.mindeneszkozt felismer a bios nem tudom mit lehet meg megprobalni.nem is nagyon ertrk hozza . Minden segitseget megkoszonok.helyesirasert bocsanat
2014. okt. 26. 19:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Leginkább ez a probléma, hogy nem is nagyon értesz hozzá. Nem tudom hogy portalanítottad, de simán el tudom képzelni, hogy feltöltődtél, és valamit kisütöttél a gépben, vagy letörtél valamit.
2014. okt. 26. 19:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem volt aram alatt semmi. Darabjaira szedtem a gepet. Ovatosan, tudatosan mert ennyit azert konyitok hozza. 2x portalanitottam eddig de sose volt problema.
2014. okt. 26. 20:06
 3/4 pinkpancser ***** válasza:
Nem kell áram alatt lennie. Ha fel vagy töltődve és hozzáérsz egy olyan alkatrészhez ami érzékeny rá, akkor már tönkre is vághattad pl az alaplapot (ezért szokás antisztatikus ruhában szerelni). Plusz ha kihúzod, azért a feltöltött kondikban marad némi fesz.
2014. okt. 26. 20:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem. De ha ez a probléma áll fent akkor a gépnek be se kéne kapcsolnia nem?
2014. okt. 26. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!