Honnan szerezzek egy kis pénzt?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy ballagásra be lett igérve nekem egy laptop és anyámék egy 100-120-szal meg is dobnak de olyan amilyent én kinéztem olyan 140-150. Már megvan 10-15e márcsak egy 15 kéne és nem akarok anyámék elé állni hogy adjanak mert eddig is olyan sokat megadtak és...
Szóval nincs valami internetes meló amit egy 15 éves el tudna végezni?
2010. jan. 25. 17:00
11/12 anonim válasza:
azéé bazzeg,mert mivel segiteni akarunk,és ha nem tetszik amit joszándéku emberek irnak,Pl:én,és az utolso elötti egyén irt,
akkor sztem döntsd el te magad,
vagy ha nem tudod ird ki ide hogy:
NEM TUDOM ELDÖNTENI HOGY MILYEN LAPTOPOT VEGYEK,MERT HÜLYE VAGYOK!!!!!!!
én magamnak vettem,mert értek hozzá,és nekem játszani kell
melora meg jo a Laptop,
mi a kérdés bazki?
12/12 anonim válasza:
Az én laptopom 130E Ft-ba került mikor kaptam pedig még csak 11 voltam, most 12. Szerintem ő neki már jobb ha komolyabb van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!