2/9 A kérdező kommentje:
Persze természetesen minden h*lye tud ma Mo-n angolul...
2014. okt. 26. 17:23
3/9 anonim válasza:
Holnap épp ideje lesz hozzálátnod megtanulni.
JSON-formátumban tárolja egy böngésző weboldallal történő kommunikációját.
4/9 A kérdező kommentje:
Nyilván együtt őriztünk libát, hogy 1) tegezzen 2) ilyen hangnemben beszéljen velem anélkül, hogy erre okot adtam volna.
2014. okt. 26. 17:35
5/9 anonim válasza:
1) Ilyen oldalakon nem szokás magázódni. Nyugodtan tegezz, én is azt teszem.
2) Te írtad, hogy Magyarországon minden h*lye tud angolul. Te miért nem?
6/9 anonim válasza:
Az angoltudás manapság alapvetés. Ahogy a tegeződés is az ezen az oldalon. :)
G.
7/9 A kérdező kommentje:
70-es férfiaknál különösen. Önök beszélnek oroszul? Remek, hogy milyen mértékben általánosítanak. Az unokám németet és olaszt tanul az iskolában, gondolom az önök korosztályában sem mindenki beszél angolul.
2014. okt. 26. 20:20
8/9 anonim válasza:
Az informatika nyelve az angol.
A gépészeté meg a német, én sem csodálkozom, ha egy gépész szakmai kérdésnél német nyelvű linkre mutató választ kapok. Ekkor jön Google fordító és az angol nyelv (mert arra még egész jól fordít), majd a magyarra továbbfordítás. Ez olasszal -és orosszal- is működik, javaslom a használatát.
G.
9/9 anonim válasza:
Van az az életkor amikor már nem akarsz megtanulni angolul, de használsz számítógépet. Ezzel együtt kell élned. Ilyenkor elő kell venni, google, szakember, gyerekeid, szomszéd stb segítségét.Én a gyerekeimet szoktam, meg a guglit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!