Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mik ezek a weboldalak, s...

Mik ezek a weboldalak, s miért éri meg valakinek, ha erre rámegyek?

Figyelt kérdés
SZiasztok, már nagyon idegesít, hogy álláshírdetéseket böngészek, ott van, hogy "bejelentett állás, fix fizetés, regisztrálja magát a következő weboldalon: www.xxxxxxxxx.info" Konkrétan most itt van egy ilyen jellegű weboldal: www.bluepartners.info Aki nem akar, ne kattintson rá, nem tudom, milyen következményekkel jár, lehet, hogy vírusos, lehet, hogy valami más. Nem tudom, de épp ez a kérdésem, szóval aki esetleg erről tud valami közelebbi információt, kérem, hogy ossza meg velem, mert már nagyon idegesítő, elég sok ilyennel találkoztam már. Már rá se kattintok az ilyenekre, csak az elején, az első néhánynak dőltem be. Nem tudom, hogy miért éri meg bárkinek is egy ilyen weboldal, mert egykét reklámon kívül semmi mást nem látok rajta, ami bárkinek is hasznot hozhatna... Köszönöm előre is!
2010. jan. 25. 12:30
 1/1 anonim ***** válasza:

Nézettségnövelés, s ezzel az oldal értékének a növelése is, no meg a reklám. Minden rákattintás után kap pár forintot.

S persze vírusterjesztésre is jó, bár ez csak ezen oldalak kb 5%-ára jellemző.

2010. jan. 25. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!