Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tudnátok mondani megbízható...

Tudnátok mondani megbízható cloud adattárolókat?

Figyelt kérdés
Hely hiányban szenvedek, ezért úgy döntöttem, hogy a kevésbé felesleges cuccaim feltölteném felhőbe, a kérdés csak az, hogy melyik mennyire megbízható.

2014. okt. 24. 01:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Mit értesz megbizhatóság alatt?
2014. okt. 25. 18:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk, hogy nem párolog el a sztratoszférában :) Komolyra fordítva, örülnék neki ha mondjuk még egy fél év múlva is meglennének a fájlaim.
2014. okt. 25. 21:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Neked úgy tünik hogy a google vagy microsoft ilyen szolgáltatása fél év múlva eltünik? Odamegy valaki és kihúzza a zsinórt se szó se beszéd, ettöl tartasz? Hamarabb megy tönkre bármelyik adattárolód mint hogy ebbe beleszaladj.

Helyedben inkább azon gondolkodnék el hogy kinek a tulajdona az amit ezekre a helyekre feltöltesz.

2014. okt. 26. 16:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Azt a leírásban elfelejtettem leírni, hogy a google drive-on kívül van-e még megbízható cloud szolgáltatás. A tartalmak pedig teljesen legálisak, mert az én tulajdonomat képezik. Nagy része fullhd-s videó (nem kell semmi szaftosra gondolni, azt azért nem tölteném fel sehova :)), ezért kell a hely.
2014. okt. 27. 00:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy jön ide a warez. Azt olvasd el egy ilyen felhő alapú szolgáltatás szerződési feltételeiben hogy ki jogosult használni azokat az információkat amiket ide feltöltesz.

Tehát ha feltalálod az örökmozgót és ennek dokumentumait feltöltötted a szerverükre ez innentől kezdve vajon kinek a tulajdona.

Ezért kérdezem mit értesz megbizhatóság alatt.

2014. okt. 27. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!