Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hoyg tusnám megnézni hogy...

Németlakos kérdése:

Hoyg tusnám megnézni hogy mennyit fogyaszt a számítógépem?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy videókártyát és meg szeretném tudni hogy elbírná e a tápom

2014. okt. 23. 18:09
 1/6 Gábor_79 ***** válasza:
Beírod a Googlè keresőjébe a konkrét típust +power consumption.
2014. okt. 23. 18:35
 2/6 A kérdező kommentje:

De ez egy összerakott gép

Olyankor is van típusa?

2014. okt. 24. 07:12
 3/6 Gábor_79 ***** válasza:

Mármint brand, azaz külön gyártó egybegépe, mint Dell vagy HP? Azoknak is van típusszáma. Talán az AIDA64 programja felismerne egy-két alkatrészt amiből ki lehetne indulni. A tápegységre nincs írva semmi?

Második megoldás, ami kézzel fogható értéket ad, az egy konnektorba dugható fogyasztásmérő. Bár akkor is ismerni kellene a tápod határait , azaz típusát a későbbi terhelhetőség szempontjából.

2014. okt. 24. 10:22
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem hanem ehez vettem alkatrészeket és én építettem

Hát sajnos olyan szerkenytyűm nincs

Valami más lehetőség nincs?

2014. okt. 24. 18:08
 5/6 Gábor_79 ***** válasza:
Az jobb, he te építetted, mert meg tudod nézni az egyes alkatrészeket. Azoknak már utána lehet nézni a fogyasztásának. Ha letöltöd az AIDA64 programot, az kilistázza az alkatrészeket. [link] + https://www.youtube.com/watch?v=iiZheQGGapk. A tápot nem írja ki, azt neked kell leolvasnod az oldaláról.
2014. okt. 24. 19:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm szépen!
2014. okt. 25. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!