Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy oldalon letilta...

Hogy lehet egy oldalon letiltani a bill. kombinációkat?

Figyelt kérdés
mint pl. itt: [link]
2014. okt. 23. 18:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Me, tudom mire gondolsz, de noscript próbáld meg
2014. okt. 23. 18:07
 2/3 A kérdező kommentje:
azt tudom,hogy scriptel van, de nem akarom állandóan kikapcsolni mikor azon az oldalon vagyok....és arra,hogy mikor nyomok egy jobb kliket,akkor feljön egy ablak (amit csak leokézni tudok )és nem tudom az adblockal sem tiltani se semmi mást sem...emellett, hogy megnézzem az oldal forráskódját, hogy ne kelljen likeolni(mert egy cs*cska like kérő oldal szóval miért is ne kérne like-ot), de még ezt se lehet,mert a crtl+u -t és az F12-t se engedi
2014. okt. 23. 18:20
 3/3 A kérdező kommentje:
jah bocs elfelejtettem írni, hogy csak akkor van ha egy konkrét poszton vagyunk rajta(tht nem a kezdőlapon)
2014. okt. 23. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!