Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudok jelszót tenni...

Miért nem tudok jelszót tenni egy winrar archivumra?

Figyelt kérdés
többször is megpróbáltam , behoztam az ablakot, beírtam a kivánt jelszót, leokéztam, nem volt hibaüzenet, de ugyanúgy be lehetett lépni a mappába winrarral jelszó nélkül. Hogy tudok jelszóval rendesen levédeni egy mappát?
2014. okt. 23. 16:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Pl. a törött Winrarod helyett felteszel egy 7zip-et, ami megcsinál minden flikflakkot, többek között a jelszavazást.
2014. okt. 23. 17:26
 2/7 anonim ***** válasza:

Belépni be tudsz, csak éppen megnyitni nem tudsz egyetlen fájlt sem, végrehajtható fájlt (exe, com, bat) pedig nem tudsz elindítani a jelszó megadása nélkül.

Ha azt akarod, hogy a tömörített fájl megnyitásakor ne jelenjen meg semmi, akkor a jelszó megadásakor jelöld be a fájlnevek titkosítását is.

2014. okt. 23. 17:40
 3/7 A kérdező kommentje:
7 zip-pel mg csak nem is lehet lejelszavazni. még csak ilyen opció sincs
2014. okt. 23. 18:13
 4/7 Reiber Péter ***** válasza:

Filenevek titkosítása a kulcsszó, "encrypt filenames" ha angol progid van

Ott van a jelszavas ablakban a pipa lejjebb

A tört winrar viszont hülyeség, nem a probléma megoldása és nem is értelmezhető koncepció

A winrar tryall-ban csak bepofázik, hogy vedd már meg, de örökké megy

Semmiféle kamikaze öngyilkos funkciók, fogyatékosságok vagy automata önlebutitás nincs benne

A "törés" általában ennyi ,hogy kiveszik a figyelmeztető ablakot, marad a program maga tryall, mert úgy is teljesértékű

2014. okt. 26. 22:37
 5/7 anonim ***** válasza:
TC vel lehet
2014. okt. 26. 22:39
 6/7 A kérdező kommentje:
fájlnevek titkosításánál sem csinált semmit..
2014. okt. 26. 22:40
 7/7 anonim ***** válasza:

"7 zip-pel mg csak nem is lehet lejelszavazni. még csak ilyen opció sincs"

Nem hülyeségből ajánlottam, rengeteget használom, ráadásul ingyenes, legális:

[link]

Ha nem találod meg a funkciót, az már nem az én bűnöm :))

2014. okt. 26. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!