Letudok nyomozni valakit IP cím alapján instagramról?
Figyelt kérdés
Van egy valaki (nem tudom ki lehet ő) aki álnéven regisztrált erre az oldalra (instagramra ugye) ahol egy ismerősömnek a képeivel van fent de biztos nem az ismerősöm az mivel megkérdeztem tőle és elmondta, hogy eddig azt sem tudta, mi az az instagram és ő nem csinált semmit. Ez a titokzatos valaki pedig kirakott egy képet az egyik osztálytársamról és ott szidta elég csúnyán. De én ezt nem szeretném ennyiben hagyni, ez a valaki közben már engem is elkezdett "zaklatni" és kérem valaki segítsen, hogy tudnám lenyomozni vagy lenyomoztatni ezt az embert?!2014. okt. 23. 08:10
1/2 anonim válasza:
Feltézhetően az osztálytársad, így nincs más dolgod mint hogy írsz egy köremailt, mindegyiket linkkel és egy getes változóval, ami alapján meg tudod különbözetetni higy melyik változós linket kine küldted. A linke egy olyan ildalra mutasson, ahol lemented az ip címüket a változóval együtt, és voilá.
Ha nem kattintr rá viszont sokan meg igen, akkor még mindig ki tudod zárni. Legyen tajta olyan tartalom amiért később is érdemes visszamenni, hátha először pl mobillal megy fel.
2/2 anonim válasza:
Na jó, nem biztos hogy osztálytárs, de azért sejteni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!