Miért kezd el nagyon hangosan zúgni a gépem főleg akkor, ha letöltök valamit?
Figyelt kérdés
Leginkább akkor csinálja ezt, ha hosszabb ideig töltök netről valamiket. Hihetetlenül hangosan kezd el zúgni, de aztán abbahagyja fél perc után.2014. okt. 22. 19:31
1/2 anonim válasza:
Gondolom elkezd írni a hdd re, nálam is ezt csinálja amióta vettem még egyet(meg egy ideig gondolkozik, ha először akarom megnyitni, elég bosszantó - több programmal néztem, mindegyik azt írta, hogy semmi baja, gondolom arról van szó, hogy amíg nem használod csak valamiféle készenléti módban van). Ha viszont csak egy vinyód van, akkor lehet para, nem szokott véletlenül kattogni? Ha igen, akkor egy csere nem ártana(és inkább előbb, mint később).
2/2 A kérdező kommentje:
Tényleg az zúghat olyan nagyon? Kattogást nem észleltem. Egy darab vinyóm van, ez a gép nemrég került hozzám. A másik gépemben is haldoklott a vinyó, szóval nagyon örülök így akkor ennek...
2014. okt. 22. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!