Hogyan tudom módosítani a háttérképet wni7-en?
Figyelt kérdés
Kerestem mindenhol a képre kattintva is próbáltam és nincs olyan lehetőség.2014. okt. 22. 17:24
1/8 anonim válasza:
Nem Win 7-em van, ezért nem tudom, hogy programból hogyan megy, de ha letöltöd az ingyenes és magyarul tudó Picasa képszerkesztő programot ( [link] ), azzal nagyszerűen lehet hátteret módosítani.
Ráklikkelsz a képre (a Picasa-ban), a menüsorban ráklikkelsz a Létrehozás-ra, a legördülő ablakban pedig a Beállítás háttérképként-re és kész.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm megpróbálom.
2014. okt. 22. 18:14
3/8 A kérdező kommentje:
Letöltöttem és megcsináltam amit leírtál de nem csinál semmit..a hátterem még mindig az alapértelmezett..:/
2014. okt. 22. 18:42
4/8 anonim válasza:
Pedig én tegnap egy ismerősöm gépét bütyköltem, amin Win 7 van és simán megváltoztattam a háttér képet a Picasa-val. Ja, most jut eszembe, hogy a lányom laptopjára én telepítettem fel a Win 7-et és azon is simán módosítottam a háttér képet a Picasa-val. Más képnézőkkel is lehet módosítani (pl. XnView), de a képernyőhöz a Picasa tudja a legoptimálisabban igazítani a képet.
5/8 anonim válasza:
Dokumentumok-Képek-jobb klikk a képen-beállítás az asztalon háttérként.
Vagy:vezérlőpult-megjelenés és személyes beállítások-asztalháttér módosítása
6/8 A kérdező kommentje:
Próbáltam és nekem nem engedi. Jobb klikk a képre azt se engedi nincs olyan opció, hogy háttér megváltoztatása. Megnéztem a másik gépet és azon engedi van olyan lehetőség is a vezérlőpultban is és az asztalra jobb klikkel is de az enyémen nincs...
2014. okt. 23. 18:54
7/8 anonim válasza:
Ha win7 startered van akkor nem is fogod tudni megváltoztatni.
8/8 A kérdező kommentje:
Igen köszönöm, sajnos rájöttem, hogy azt tettek a gépre :(
2014. nov. 17. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!