Miért nem működik a funkcióbillentyűm?
Figyelt kérdés
Vettem egy notebookot (asus x200ma-kx013d) feltették rá a jogtiszta windowst. Fizettem. Sokat. Tegnap átvettem, videokártya driver hiányzott róla többek között és a funkcióbillentyűk nem működtek. Írtam nekik e-mailt, nem jó. Jött az e-mail telepítsem fel a drivereket. (ugyebár kaptam cdt, de csak egy ötletem van hova és kinek a milyébe dugnám legszívesebben) Videokártya driver pipa, annak funkcióbillentyűi működnek. Ha a hangnak a driverjét telepítem marha szar lesz a hangzás és nem működnek akkor sem a funkcióbillentyűk, ezért inkább leszedem. A kérdésem az, hogy a fenébe tudom a funkcióbillentyűket (némítás, halkítás,hangosítás) bekapcsolni? Lány vagyok, aki mostmár megőrül ettől az egésztől. Kérlek, könyörgöm, segítsetek. Köszönöm.2014. okt. 21. 16:39
1/3 anonim válasza:
Az Fn + funkció billentyű párossal próbáltad ?
Megjegyzés: kontárokhoz többet ne vidd
2/3 A kérdező kommentje:
A képernyő fényerejének csökkentése, növelése már működik. A hanghoz kapcsolódó gombok nem működnek.
2014. okt. 21. 16:47
3/3 anonim válasza:
ahhoz valószínű a hangkártya driver kell
de a windows magában kezeli a kártyát ? a hangkártya drivere tartalmaz külön szoftvert ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!