Samsung Galaxy Mini (S5570) T-Mobile-os szoftverfrissitése Android 2.3.4-ről Android 2.3.6-ra?
Van egy Samsung Galaxy Mini (S5570) T-Mobile-os telefonom és sehogy se tudom az Android 2.3.4-ről 2.3.6-ra frissíteni. A telefonon ha elindítom a Szoftverfrissítést ott az írja hogy nincs elérhető frissítés. A számítógépen a Samsung program is azt írja hogy jelenleg nincs újabb szoftver. Próbáltam rengeteg programmal és egyikkel se tudtam.
Vannak ötleteitek hogy tudnám mégis csak frissíteni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2.2.1-ről frissült 2.3.4-re. de utána már nekem is ugyan ez a téma, nincs frissebb rendszer amit feltelepitene.
esetleg manuálisan fellehetne telepiiteni h leszedett a 2.3.6ot és SDről menne a tlepítés. ismerösöm mondta h lehet frissebb rendszert is feltelepiteni mint amit a telefon felkínál(persze bizonyos mértékig lehet csak frissiteni, nem minden rendszert bírna el a telefon)
de egy ilyen hadművelet elég veszélyes sztem szval nem is szórakoztam ilyesmivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!