Informatika? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Sziasztok! Jövőre leszek 12. es,rossz tanuló vagyok az info sem megy még igazán. Szeretnék viszont informatika területen elhelyezkedni. Nem fogok hazudni kötetlen munkaidejű munkát szeretnék brutálisan nagy fizetéssel. Mit kell ehez tökéletesre fejlesztenem? Azokat kihúzva amihez diploma kell. Olyan dolog érdekel amivel ha bemegyek állásinterjúra megmondom őszintén hogy bakker nincs diplomám de 3x jobb munkát végzek mint a diplomás. Tehát olyan amit nem egyetemen tanulok. Programozás ? Weblap? Hülyén írtam tudom de nézzétek el aki akarja érti aki meg nem az nem is baj hogy nem érti. Köszi a válaszokat.2014. okt. 20. 18:25
11/17 A kérdező kommentje:
Légyszives ne offoljuk szét. Tudom hogy nem normálisan írtam le rettentően fáradt vagyok. Ne kötekedjünk már. Nem igaz hogy az emberek 80%-a erre veri hogy a másik kis csicskának beszólhat. És könyörgöm erre ne válaszolj ne offoljuk szét. Egyébként éretségi után egy OKJ-s biszem bszomra gondoltam csak majd utána kell olvasnom hogy az hány éves meg hogy megy.
2014. okt. 20. 19:18
12/17 A kérdező kommentje:
Illetve ha valaki tudja közepes nagyságú városban lakom (Hatvan) innen érdemes lenne felköltözni Budapestre számitógép szerelőként?
2014. okt. 20. 19:19
13/17 anonim válasza:
Szerintem nem, mert a fizetésed nagy részét elvinné a rezsi
14/17 A kérdező kommentje:
Azt olvastam hogy számitógép szereléssel 100k forint körül lehet keresni az megintcsak az éhenhalás küszöbe, ha nem is az akkor is rossz élet kb mint a mostani. Mit ajánlanátok ami infoval kapcsolatos, nem töménytelen agyzsugoritás inkább gyakorlat? Van egyáltalán ilyen?
2014. okt. 20. 19:46
16/17 anonim válasza:
# 14 Pl ha rendszergazda vagy egy nagyobb cégnél, akkor ott sokat kereshetsz, de túl nagy esélyed nincs bekerülni egy ilyen helyre
17/17 A kérdező kommentje:
A sokra tudsz mondani példa összeget?
2014. okt. 20. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!