Van egy 32 bites gépem amire lehet 64 bitet telepíteni. (megnéztem) Hogy kell PONTOSAN, LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE, hogy kell telepíteni rá a 64 bites windows 7-t? Vagy egy linket bemásol valaki (esetleg videót)?
Akkor 64 bites a géped.
Ugyanúgy, mint a 32 bites Windowst. Zéró különbség van a kettő között.
Ne privátban!
Bemásolom, nem írtál olyat amit nem tudhat meg bárki más:
"tehát beteszem a w. telepitőlemezt kovetem az utasitasokat es mar ottvagyok az asztalon akkor berakom a másik lemezt amin a biztonsági mentés van és..."
...és kiveszed, mert semmire sem mész vele. Illetve azt sem tudom mivel készült a mentés, milyen programmal. Próbálkozni lehet, de attól még nem hiszem, hogy működne ez a megoldás.
Keress rá a neten, nincs kedvem elmagyarázni. Szerteágazó ez a téma, sok helyen vannak egy átlagos felhasználó adatai. Messziről meg nem mondom, hogy mit érdemes lemásolni és mit nem, feléhez meg hozzá sem férsz a megfelelő engedélyek és a rejtett mappák engedélyezése nélkül. Az ideális felállást már leírtam. Minimum kettő partíció, egy a rendszernek, egy az adatokanak. A rendszert bármennyiszer újratelepítheted, a zenéid és a képeid válozatlanul ott lesznek a másik meghajtón. Ha nincs kialakítva minimum két partíció, erre kellene törekedni. A programokat is le lehetne másolni a megfelelő mappákból, csak 90%-uk nem, vagy nem helyesen fog működni az új rendszer alatt. Esetleg rá lehetne engem venni, hogy távvezérléssel rendet tegyek, csak rosszul állok anyagilag és ingyen nem éri meg, viszont pénzt kérni meg nincs pofám érte.
Most új gép, vagy új rendszer? Új rendszerre értendő amit írtam, de nagyjából igaz az új gépre is. Kivéve, hogy nem másik partícióra kell a dolgokat másolni, hanem egy adathordozóra, majd arról az új gépre. A programok mentése viszont minden esetben nehézkes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!