Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Sürgős! Apple MacBook jobb...

Sürgős! Apple MacBook jobb lenne, mint egy Toshiba? (lent tovább)

Figyelt kérdés

Vennék egy laptopot..és régebben is gondolkodtam az Apple Macbookon, de nem értem az árát... Egy Toshiba Satellite-t néztem most ki...lényegesen olcsóbb. (toshiba satellite l500-1ge)

Meg tudná valaki mondani, miért lenne jobb az Apple? Hallottam olyat, hogy nagyon sokaáig ugyanolyan jó állapotú marad. Olyan érvek csak utolsók legyenek, hogy jobban néz ki és "hát ugye Apple" :) Szóval jobb lenne?

2010. jan. 24. 13:00
 1/8 anonim ***** válasza:

Az Apple az csak státusz szimbólum. Vedd meg inkább a másik gépet.

Persze a Mac-et jobb minőségű alkatrészekből rakják össze, de úgysem veszed észre a különbséget.

Az Mac Osx sem olyan jó oprendszer, hogy érdemes legyen olyan sokat fizetni érte.

Ugyan azt megkapod ingyen linuxban vagy egy kis pénzért windows-ban.

A lehet, hogy a Mac a jobb alkatrészek miatt tovább bírja, viszont a technológia hamarabb elavul, mint ahogy tönkremenne. Egy Mac árából tudsz venni 2 másik gépet.

2010. jan. 24. 13:11
 2/8 A kérdező kommentje:

Értem :) köszi :)

Olvastam errefelé olyat is, hogy pl. Windowsnál alap programokból néhányat arra rá sem lehet rakni. (Pl. MSN vagy MSN Plus, meg még nem tudom, miket.)

2010. jan. 24. 13:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Én inkább a macet ajánlanám a windows mindig fagyogat de nemtudom neked mire kell de ha játszani akkarsz akk ink windows ha dolgozni akk mac
2010. jan. 24. 13:17
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem dolgozni :) Hobbigép, amit vinni is tudok magammal :D
2010. jan. 24. 13:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem a Windows nem fagyott le az 5 év alatt (XP). Most meg mióta van Win7 azóta az sem fagyott le. Nekem volt Mac-em de a tököm sem szórakozna a Snow Leo-val, Leo-val meg a hülye megoldásaikkal. Ha nálad fagyogat a Windows akkor nem tudod használni.
2010. jan. 24. 14:54
 6/8 A kérdező kommentje:
dell vostro lett :D
2010. márc. 6. 14:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Windowsra több ezer vírus van és Mac OS X-re nincs még vírus.

Máshogy: Akkor most sok játék és több ezer vírus(Windows), vagy kevesebb játék de egy vírus sincs rá és az aksija 5 évig bírja.

Válassz!

2010. dec. 27. 17:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Macre is van vírus. Nem csak hogy egy, hanem számos. Sőt linuxra is lehet írni, vagy UNIX-ra. Nincs olyan rendszer amire nem lehet vírust írni.A Mac-en valóban nem futnak a windows-os vírusok, de megvannak a saját vírusai.

Azt még áruld, hogy vetted az aksidat mert az enyém csak 2 órát bír pedig jó lenne, ha ez is kibírná 5 évig. :D

2011. jan. 22. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!