Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kifogytam az ötletekből, mit...

Kifogytam az ötletekből, mit csináljak?

Figyelt kérdés
100%-on a cpu folyamatosan, ha fut valami, ha nem, letöröltem 3 vírust a gépről meg úgy 800 fertőzött fájlt, majd a probléma nem szűnt meg, most újra raktam a gépem, azt hittem már jó minden, de ma már újra 100%-on van mivan ezzel a géppel? még a lol is akad rajta bakker

2014. okt. 15. 11:48
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem az üres járat a 100% hanem a cpu használat!! jobb oldali képen
2014. okt. 16. 13:33
 12/12 CspCsj ***** válasza:

Ha nem az üresjárat a 100%, akkor a folyamatok listában valamelyik folyamat/program kell, hogy terheljen.

Ha nem látsz mást, csak 0%-os folymatokat (CPU oszlopban mutatja), akkor alul nem kapcsoltad be "Az összes felhasználó folyamatainak megjelenítése" beállítást. Ha bekapcsolod akkor, újranyitja a Feladatkezelő ablakot és még több folyamatot látsz. Valamelyik 90-100% között kell ugráljon, vagy több folyamat ugrál 30-40% fölött. (CPU oszlop fejlécére klikkelgess a nagyság szerinti rendezéshez, növekvő-csökkenő érték szerint)

Ahhoz, hogy megtudd hol is van a terhelő folyamat a gépen, fent a Nézet menü > Oszlopok kiválasztása pontjában tegyél pipát a Parancsor elemhez. Ezután újabb oszlop jelenik meg ahol láthatod, hogy a terhelő program melyik mappában van.

Ezek a mappák segítenek a program beazonosításában.

2014. okt. 16. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!