Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Kék lett a...

Mit csináljak? Kék lett a képernyőm, egyik kábel miatt ->

Figyelt kérdés
elég kicserélni? :S az előbb ha megmozgattam, akkor még visszaállt normális szinre, de mostmár hiába rángatom is akár, nem akar....egész kék :S
2010. jan. 23. 22:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Most akkor hogyan tudsz ide írni?
2010. jan. 23. 22:45
 2/7 A kérdező kommentje:

miért ne tudnék?

látok mindent, de az alap az nem fehér, hanem KÉK

és a szinek sem stimmelnek...a rózsaszin az most kék és lila... és stb -.-

2010. jan. 23. 22:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Az egyáltalán nem biztos hogy a kábel. Milyen képernyő? Csöves, vagy TFT? A kábelen csak a jel megy a képernyőre a három színt kék zöld vörös a monitor állítja elő.ha kiment a zöld és vörös akkor nincs fehér csak fekete és kék van.Kocogtasd meg a monitort nem villan e vagy nem jön vissza több szín.
2010. jan. 23. 22:57
 4/7 A kérdező kommentje:

de a kábel miatt :S

ahogy mozgattam, úgy villogott.sőt még vissza is tudtam állitani fehérre, viszont nem lett volna szabad megmozditani...megmozdult és már nem áll vissza.

hiába kocogtatom..a képernyőt nem is akarom nagyon, mert LCD :D

2010. jan. 23. 23:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem régi CRT csinálta ezt. Bezöldült sokszor magától. Ütni kellett és visszajött a rendes szín. Nem vicc.
2010. jan. 24. 01:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Megvan törve valószínűleg a monitor kábel. Ha a monitor felőli vége fixen be van kötve akkor azt csak szakember tudja kicserélni.

Esetleg a videó kártya nem mozdult ki a helyéről? Ezt érdemes azért ellenőrizni. A monitort meg ha tudod próbáld ki másik gépen, akkor biztosra kizárható a gép vagy a videó kártya hiba.

2010. jan. 24. 09:11
 7/7 anonim válasza:
nekem is ez volt a problémám kivetem a kábelt és ami a monitorban volt beletettem a gépbe és ami a gépben van beletettem a monitorba egyszerűen mondva megfordítottam és most jó
2014. aug. 10. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!