Hogyan tudom felgyorsítani a gépemet? Egy régi, közel 15 éves gépről van szó (vásárlás óta nem lett cserélve benne semmi). Mit cseréljek ki benne?
Figyelt kérdés
Főként netezés miatt kellene felgyorsítani, mert sokszor több percet is várnom kell, míg egyik oldalról átlépek egy másikra. Milyen alkatrészt kellene először kicserélni benne? Vírus nincs rajta, most raktam újra a windowst, és így is baromi lassú. Kérlek segíts.....2014. okt. 12. 16:29
21/26 A kérdező kommentje:
ó, köszi a linket:-)
2014. okt. 12. 17:24
22/26 anonim válasza:
23/26 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a segítséged, csak majd tudjam belevarázsolni a gépembe. (Már régóta tervezem, hogy valamit csinálok vele, mert már nagyon unom, hogy mennyire lassú.) Ezer köszönet!!!
2014. okt. 12. 17:33
24/26 anonim válasza:
Ez nem 15 éves, hanem 6, az alaplapját és a processzort kell nézni, az öreg és lassú merevlemez miatt is lehet lassú, de kellene legalább 2 gb ram a gépbe, 1 kevés
25/26 A kérdező kommentje:
de amúgy honnan veszítek ti ezt a 6 évet? Már vagy általános iskola óta megvan ez a gép nekem, és az már picit régen volt:-)
2014. okt. 12. 17:35
26/26 anonim válasza:
Valóban nem 6, hanem 8 éves a processzor:
Ha azt vesszük, hogy nyilván nem megjelenésekor vettétek, akkor reális a 6 év
Rosszul tudod a 15 évet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!