Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan adhatok az MP3 zenéimne...

Hogyan adhatok az MP3 zenéimnek "képet"? Értsd: ha megnyitom Windows Media Playerben, az album képét hozza fel.

Figyelt kérdés

2014. okt. 11. 13:25
 1/3 anonim ***** válasza:

A tageket kell tölteni rendesen képpel együtt valamilyen arra alkalmas programmal.

Közülük egy: [link]

2014. okt. 12. 23:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem biztos hogy jól mondom de: Nálam akkor mutatja az album képeket a zene lejátszáskor, ha maga a zenefájlom olyan hogy ott a tulajdonságok részletek fül alatt írja az adatait. (előadók év album stb...) gondolom a Media Player is ha megtalálja az adott zene adatait a neten úgy tudja neked megjeleníteni az album képet.

Tehát próbálj úgy zenét szerezni/letölteni, hogy abba meglegyen az adatok. Pl. ne yt-ről tölsd le mert akkor nem hiszem hogy szerencsével jársz, de ha mondjuk komplett albumokat szedsz akkor nagyobb az esély rá, hogy ilyen fájlokat kapsz.

Azt nem tudom megmondani, hogy te magad beirkálod ezeket az adatokat akkor esetleg a Mediai Player tudja-e szinkronizálni az eredeti zene adataival de... hát nem hiszem, most próbáltam de amit én nevezgettem át annál nem mutatja a képet. Tehát szerintem legjobb az a megoldás amit fentebb írtam.

2014. okt. 12. 23:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Oh, bocsi most láttam hogy már válaszoltak. (2.voltam)
2014. okt. 12. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!