Lightnint kérdése:
Samsung Galaxy Mini-re hogyan lehet Pendrive-ot csatolni?
Figyelt kérdés
Van egy olyan kábelem aminek az egyik oldala a telefonba megy a másikba usb-t lehet dugni. Milyen pogram kell a telefonomra hogy érzékelje a Pendrive-ot? Ha pogram nélkül össze dugom nem történik semmi.2014. okt. 9. 15:44
1/1 anonim válasza:
Sehogy sem fog menni. Úgy tudom, hogy ehhez Android 3.0+ kell, az én telefonomon (Galaxy Ace 3 LTE) Android 4.2.2 van, de nekem sem működik. Talán egy Y kábellel menne nekem...
De te szerintem ne fogj custom rom-olásba, az sem kizárt, hogy ha felteszed pl. a CyanogenMod 9-et (Android 4.0), akkor sem fog menni, mert nincs hozzá driver, plusz a telefonod gyorsabban fog merülni és lassabb is lesz.
Röviden nem tudod megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!