Ciana kérdése:
A laptopomra szeretnék új fedlapot találni, mivel lassan elkopik. Ez lehetséges ezzel a laptoppal?
Figyelt kérdés
Egy Acer Aspire 5750ZG típusú laptopom van, aminek a fedlapja nem sima felületű. Ilyen laptopra is lehet rakni új fedlapot? (Elnézést, ha valamit nem érthetően írtam, nem vagyok túl jó számítógépes beszédben xD)
Még azt is szeretném megkérdezni, ha valaki tud rá válaszolni, hogy a billentyűzetre elég, ha veszek matricát? Mert láttam egyik barátnőmnél, hogy ő valahol vett oda való matricát, és úgy "pótolta" a lekopott betűket.
2014. okt. 9. 14:26
1/2 pinkpancser válasza:
Ha találsz burkolatot/fedlapot akkor lehet. Bontott gépekből bármilyen alkatrész beszerezhető. Billentyűzetre pedig megoldás lehet a martica, de ha szánsz rá egy kis lóvét akkor gyári minőségben is meg lehet csinálni.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm : )
2014. okt. 10. 23:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!