Miért akadoznak ezen a gépen a játékok? (lent)
Figyelt kérdés
alaplap : MSI GF615M-P33 (MS-7597)
RAM: 10GB 1x2GB 1x8GB KINGSTON DDR2
Processor: AMD Athlon(tm) II X2 255
Video kártya: ASUS NVIDIA GeForce 210 1GB
2014. okt. 8. 17:42
1/5 P.O.C. válasza:
Leginkább az olcsó, gagyi HD videózásra fejlesztett VGA miatt. De többi alkatrész se valami nagy szám.
2/5 anonim válasza:
-mert játékhoz elsősorban jó videokártya kell ,másodsorban erős proci, harmadsorban felesleges a 10GB RAM
3/5 anonim válasza:
Na ettől a gép összeállítástól és lehidaltam. Legközelebb ha gépet veszel kérdező inkább, itt kérdezz előtte, hogy mi kell és mi hülyeség, ert ez a konfig leginkább nevetséges.
4/5 anonim válasza:
Ezen most néztem egyet nem értettem, mi akar lenni 1x8gb + 2gb háááát ebbe a configba 10 giga jézusom...ráadásul ebben a felállásba, amúgy a többiek már leírták, gf210 1 gigával húú igaz vhogy el kell adniuk :D
5/5 P.O.C. válasza:
Pedig van létjogosultsága az 1 GB -os GeForce 210 -nek is.
Ugyanis sokan sajnos nem tudják megérteni, hogy miért gyártanak 70 eFt-os kártyát 1 GB RAM -al, és miért gyártank "ugyan ilyet" 7 eFt -ért is.
Ezeket általában valami gyökér pénzéhes eladó beszéli rá a szarra, vagy csak annyira önfejűek és buták, hogy nem hallgatnak se istenre se emberre, és ennek tetejébe még lusták is utánajárni a dolgoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!