Mi baja a laptopnak? (lent)
:
Bekapcsolom ott van hogy a windows normál módú indítása meg csökkentett mód, rámegyek a normál módú indításra (ez mindig bejön amikor kihúzom és nem rendesen kapcsolom ki, csak akkor szoktam kihúzni ha lefagy..,) az op rendszer tölt de mielőtt betöltene megint bejön ami (újraindul) az elején és így tovább mindig... Egyik nap jó, semmi jele nem volt az elromlásnak, volt most meg kapcsolnám és ez történt.. miért lehet és hogyan oldható meg?
Szerintem a merevlemezzel lehet gond:
- megsérülhetett a "Windows" (a boot része szerintem)
- megsérülhetett maga a merevlemez
Az elsőt asszem egy Windows telepítő lemezzel lehet javítani (a Javítást kell választani, aztán a megfelelő parancsot begépelni a konzolba). Ehhez azért kell egy kevés szakértelem szerintem...
A második megállapításához kéne egy működőképes rendszer. Utána egy HD Sentinellel ránézni, hogy milyen állapotban van. Ha kiderül, hogy $zar állapotban van, akkor venni ekll egy újat és újra kell rá telepíteni a Windows-t. Ez is valamekkora szakértelmet kíván.
Ha nem vagy biztos magadban, akkor inkább keress egy szakembert (akár ismerőst, akár szerelőt).
Egyébként ha a Csökkentett módot választod, az sem indul el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!