Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem lehet állítani a...

Miért nem lehet állítani a laptop fényerejét?

Figyelt kérdés

Elég sűrűn szoktam változtatni a kijelző fényerejét laptopon, egy gombnyomás az egész. Ha sötét van alacsonyra veszem stb.

De tegnap és ma hiába nyomom a gombot. Kiadja a csuszkát, amin mutatja hány százalékos a fényerő, de hiába emelem meg, vagy csökkentem nem változik semmi, pedig eddig tökéletesen működött.

Mi történhetett, miért nem tudom állítgatni? Ez csak valami pillanatnyi hiba lehet (ami már két napja fenn áll) vagy valami komoly?

Amúgy nem halok bele, ha ezen a fényerőn marad a laptop, csak egyszerűen nem értem, miért nem reagál a változtatásra.

2014. okt. 7. 19:14
 1/7 anonim válasza:
kikapcsolod, lehúzod a töltőt, kiveszed az akkut, néhányszor megnyomod a bekapcsoló gombot. aztán tedd össze, majd próbáld meg, hogy most se megy-e.
2014. okt. 7. 19:24
 2/7 anonim ***** válasza:
te , hol állítottad eddig
2014. okt. 7. 19:44
 3/7 A kérdező kommentje:

#1 Köszönöm, megpróbálom.

#2 Nekem az F11 a sötétítés, F12 a világosítás. Napocskák vannak a gombon, onnan könnyű megtalálni őket.

2014. okt. 7. 20:46
 4/7 anonim ***** válasza:

itt is lehet :

[link]

2014. okt. 7. 20:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Tudom, már ott is próbáltam, de sajnos sehogy sem akar reagálni.
2014. okt. 8. 15:49
 6/7 papagenou ***** válasza:
milyen gép?
2014. nov. 29. 17:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Mostmár mindegy: újratelepítettem a videókártya driverét (mivel nem volt frissítés, ugyanazt ami addig volt rajta) és már működik.
2014. dec. 1. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!