A moobs nem működik nálam tegnap óta. Vajon mi lehet az oka, hogy nem jön be az oldal, és a torrentek is pirosan jelennek meg nálam?
A BIX (Budapesti Adatkicserélő Központ) adatforgalma a szokásos esti 60 Gbps-ről szinte azonnal 45-50 Gbps-ra esett. A lefoglalt szerverek között ugyan több teljesen ártatlan, legális szerver is van, de elesett többek között az egyik legnagyobb forgalmú hazai torrent oldal, a Bithumen is, mellette a Bitlove, Independent, Moobs, Insane, Evolution, Revolution szerverek is halottak. Két másik nagyobb szájt pedig elérhetetlen, de ezeket az üzemeltetők állították le a botrány kitörésével egy időben.
a felsorolatak közül kettőt előbb probáltam a Bitlove is múűxik és sa Bithumen is ...
remélem lesz újra mert imádtam az oldalt!
Egyenlőre nekem 404-es hibát ír rá!:(
Javítom korábbi hibámat!!! Még nem a fejlesztés miatt állt le az egész, hanem egyszerű hiba miatt, amit már orvosoltak!!!
Senki nem foglalt le semmit! Én is rákerestem googlén és olvastam az erről szóló cikkeket, de Én megnéztem a dátumot is (nagy különbség!!!) és kb tavalyi az összes lefoglalásról szóló hír!!! Ne sz**jatok be, nincs gáz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!