Milyen laptopot ajánlanátok?
Csúcskategóriára lenne szükségem. Fontos, hogy jól nézzen ki, letisztult legyen, lehetőleg vékony, és minőségi legyen az anyaghasználat. Az erős hardver nagyon fontos. Nem gamer laptopot akarok, de ha időnként kikapcsolódás gyanánt leülnék elé például GTA 5-el játszani (tudom, hogy még nem jelent meg pc-re), nem akarom hogy közepes grafikai beállítások mellett gondot okozzon neki. Ár: max 400.000
Sony Vaio pro-n gondolkoztam. Szerintetek az megfelelne az elvárásaimnak? Ha nem, milyet ajánlanátok?
Bocs!
Véleményem szerint ha vmi 400 ezerbe kerül az valszeg nem egy s**r, gondolok itt akár egy kínai márkára ami nekünk ismeretlen. Szóval ha a kinézet számít akkor az szubjektív és honnan tudjuk h neked mi tetszik. (De a 400 kilóból kijön a formatervező mesterember bére is gondolom. :D)
De h mondjak is vmit, sztem az apple cuccokat hiszik elit cuccoknak..
Mire szeretnéd használni?
ez pl nem tűnik rossznak:
apple-t nem ajánlom. az multimédiára nagyon jó, de azon nem fogsz gta5-el játszani...
Azt nem írnád le hogy mire kell???
Egyébként teljesen mindegy mire lett tervezve a paramétereket néztem. Videovágáshoz is megfelelt volna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!