Wattaduck kérdése:
Meg lehet ezt oldani? :D
Figyelt kérdés
Ritkán szoktam fb-ozni, és lenne egy olyan kérdésem, hogy meg-e lehet oldani azt, hogy ha küldök valakinek üzenetet, és elolvassa, láthassam azt is, hogy utoljára mikor nézte meg?2014. okt. 4. 17:46
1/4 anonim válasza:
Azt látod, hogy mikor látta, de nem mutatja minden egyes megtekintés időpontját, csak az elsőjét. Meg amúgy sem hiszem, hogy annyiszor megnézne egy ember egy üzenetet, úgy, hogy ráadásul nem is válaszol.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát pedig meg :) én is, elég gyakran
2014. okt. 5. 09:32
3/4 anonim válasza:
Miért nézegeted az üzenetet válaszolás helyett? Mármint ez nem bíráskodás, csak kíváncsi vagyok. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Csak példának, mondjuk összeveszel valakivel, és újra elolvasod, amiket írtatok a múlthéten, mert már szóba sem álltok egymással.. Nem a visszaírásra gondolok, ha megkérdeznek válaszolok természetesen, egy befejezett beszélgetésre gondoltam.
2014. okt. 24. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!