Kék halál problémám van mit tegyek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Egyszer ki írta a (Driver Booster hogy frissitsem a Videókártyát).Fel is telepitettem de rá 1nap után kidobott
1 kékhalált.Meglepődtem mivel még 1-szer se volt kékhalálom max XP-n :DD tudom több mint valószinü hogy driver hiba:DDDD
Vidikártya: AMD Radeon HD 5450
Vidikártya RAM: 1GB
és rá a másik nap (vagyis ma Október 3)már 4 kékhalál is volt.Nem tudom mit tegyek :DDD
Ha kell akkor ittvan pár infó a gépről
Vidikártyát már mondtam
RAM:1GB
Windows 7 Home Premium
Proceszor: Intel Pentium-Dual Core E5200 2.50GHz
32bit
2014. okt. 3. 21:09
1/3 anonim válasza:
Próbálj meg belépni a windowsba csökkentett módban és töröld a videokártya driverét, majd telepíts fe legy régebbi verziót.
2/3 anonim válasza:
Pakold fel a bluescreenviewer nevű csodát és nézz benne szét hogy mit ír pontosan a hibádról ezzel a progival könnyebben meg lehet nézni a hibakódot meg hogy melyik cucc okozza értem ezalatt atikmag.sys pl nekem ez okozta régen, de igen első hsz.be leírtak alapján könnyen dülőre jutsz.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. okt. 5. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!