Sz. Gépen lévő fénykép mikor készült? Legjobb módja ennek? Gondolom kép-tulajdonságok--->és ott. De melyik a pontos adat. Ami a, , részletekbe"van (készítés dátuma)? Vagy ami az, , általános"-ba van?
Szerintem egyik sem 100%-osan biztosan pontos adat.
Pl. az otthoni, régebbi, gagyi digitális fényképezőgépem elfelejti az időt elem/akku nélkül. Bekapcsoláskor be kell állítani ilyenkor, akármit beállíthatok. Az alapján fogja beálíltani a képek készítési idejét. Így tudnék akár 2005. szeptember 14-ei képet készíteni...
Egyébként neked eltérő az a kettő, amit kérdezel?
Én megnéztem egy fájlnál (kép) és ott megegyezik (a másodpercek nem jelennek meg az egyiknél). Ezek alapján azt mondom, hogy mindegy melyiket nézed.
Mire szeretnéd használni ezt az információt?
Egyébként talán inkább a részleteknél lévő a hitelesebb. A másik inkább a fájlra vonatkozik, és ha másolgattad (számítógépről/-re vagy felhőből/-be), akkor talán amiatt térhet el. De nem vagyok teljesen biztos benne... Szóval bocsi, hogy itt írkálok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!