Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek lenne rá nézettség?

Szerintetek lenne rá nézettség?

Figyelt kérdés

Pár hónapja kezdtem el gondolkodni egy saját youtube csatornán. Most 14 éves vagyok 8nba járok, és kb. jövőre tervezem a csatornát. Addig még még kell tanulnom a vágást be kell szerezni a mikrofont stb. Mert ugyebár ha csinálom, akkor az rendes munka legyen.

Ezekre a témákra gondoltam: filmbemutatók ( arra nagyon szeretnék figyelni, hogy ne legyen egy Dancsó Péter vagy egy Szirmai Gergely utánzat)

Öltözködés, stílus stb.

Állatvédelem ( ebben a témában nem vagyok biztos

Témák emberekről, viselkedésről stb.

Szerintetek lenne rá nézettség?

2014. okt. 1. 22:34
 1/7 anonim ***** válasza:

MÁr annyi ilyen van mint az oroszok......Ha csak nincs nagyon egyedi témád vagy stílusod nem lesz.

1re figyelj ne a nézettség miatt csináld hanem mert élvezed, ha csak azért csinálod hogy sokan nézzenek nem fog összejönni..

2014. okt. 1. 22:39
 2/7 Lajos54 ***** válasza:

A pudding próbája a megevés... Ezt előre nem lehet megjósolni, a minőségtől és a tartalomtó sok függ.

Ami a filmbemutatókat illeti: a szerzői jogi problémák bonyolultsága miatt nem igazán javasolnám.

Az öltözködést és hasonlókat illetően: elég nagy a konkurrencia, csak ha nagyon jót tudsz nyújtani, akkor van értelme.

Állatvédelem (természet és hasonlók) esetében is az előbbi igaz.

Emberek, viselkedés: ha érdekes, figyelemkeltő, van mondanivalója, lehet esélyed.

2014. okt. 1. 22:44
 3/7 anonim ***** válasza:

öltözködés, stílus, stb... szerintem senkit sem érdekel. ezt hagyjuk meg a divatmajmoknak.

állatvédelem nem rossz, de lerágott csont. ha egy magyar állatkórházról forgatnál az talán új lenne, viszont ebbe nem valószínű hogy belemenne bárki is.

emberek-viselkedés: végignézve pest utcáin azt hiszem az a legjobb ha nem is tudok sem az emberekről sem a viselkedésükről. idegesít a többség.

filmbemutatók: bár rengeteg van belőle, de a minőségre van még most is kereslet. ha ezt bő szókinccsel, választékosan és frappánsan megfogalmazott ízléses poénokkal megfűszerezve készíted, akkor lehet sikere.

2014. okt. 1. 22:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Természtesem azért csinálnám mert élvezem, csak azért örülnék neki ha lenne 1000 ember aki szintén szereti. Köszönöm, várom a további válaszokat
2014. okt. 1. 22:49
 5/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm, akkor még gondolkozok rajta.
2014. okt. 1. 22:51
 6/7 anonim ***** válasza:

az lemaradt: hogy készíthetnél "rövidfilmeket" is, ami felhívja a figyelmet egy-egy valós problémára.

pl: https://www.youtube.com/watch?v=eubWYPhcEEo (igaz, ez egy reklám, de a mondanivalóján nem befolyásol semmit.)

2014. okt. 1. 22:53
 7/7 anonim ***** válasza:

Az, hogy hajlandó vagy tanulni, és van benned annyi tisztelet önmagad és a potenciális nézők felé, hogy minőségi munkát adnál csak ki a kezedből, az nagyon dicsérendő. Viszont a témákkal kapcsolatban kicsit aggódok. Azt írod, hogy:

"filmbemutatók

Öltözködés, stílus stb.

Állatvédelem

Témák emberekről, viselkedésről stb."

Ez kicsit nekem olyan, mintha vizet akarnál megmarkolni. Mindegyik téma teljesen eltérő, ráadásul szakmák épülnek rájuk. Tudom, nem illik a korral jönni, de legyünk őszinték, 14 évesen nagy eséllyel nem vagy ezekben a témákban annyira jártas, hogy nálad idősebb embereket megfogj az előadásoddal. Még a legegyszerűbbnek tűnő filmelemzés is olyan, hogy nem lehetsz hiteles, ha nincs nem ismered a történetvezetés, dramaturgia, filmtechnika alapjait, ráadásul sok alapmű valószínűleg nem mondd neked semmit, legalábbis kíváncsi lennék a véleményedre egy David Lynch filmről, vagy Lars von Trier Antikrisztusáról. Nem tehetsz róla, de sok olyan film van, ami nem feltétlenül a te életkorodra lett szabva, mégis úgy gondolom, elengedhetetlen ahhoz, hogy te releváns véleményt tudjál alkotni más munkákról. És ez csak egy téma, a divat, az állatvédelem megint olyan, hogyha nem aköré épül a szabadidőd jelentős része, nem érdemes belevágni. Az ember- és viselkedéselemzést pedig messze kerüld el, hidd el, 99%, hogy nem tudod egy 16 éves kamaszlány, 20 éves egyetemista, vagy egy 30 éves családos ember gondolatait magadévá tenni, hiszen még a te személyiséged is az elkövetkező években fog nagyon radikálisan formálódni.

Összegezve annyit tudok javasolni, hogy kicsit jobban körvonalazd a témádat, és a képességeidnek, lehetőségeidnek megfelelően válassz. Ez nem egyszerű, de enélkül értelmetlen erőltetni, mert könnyen visszafelé sülhet el.

2014. okt. 2. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!