1 hetes Dell Inspiron 3542 touchpad probléma?!
Linuxos Dell gépem touchpadje az első nap óta igen furcsán működik...a bekapcsolást követően pár órával egyszerűen nem volt hajlandó érzékelni az ujjamat, de a 2 gomb benyomásra még működött, ekkor az egérrel használtam tovább.
Pár nap után a linux frissítést kért és ezt követően már az egérrel sem volt együttműködni és a 2 gomb közül is csak az egyiket érzékelte.
Újraindítást követően megint jól működik egy ideig...a szervízben pedig egyelőre kutya baja, pont ezért meg sem tudják javítani :/
Tapasztalt már valaki hasonlót? Mit tegyek?
Köszönöm a válaszokat!
Összesen 3 napig volt lehetőségem használni a gépet, tehát nem nagyon kísérletezgettem, ubuntu van rajta "gyárilag". Közben olvasgattam, és néhol azt írták windows alatt megszűnhet a hiba.
Még mindig a szervízben van, gondolom örülnek, hogy lesniük kell, mikor bukkan fel a baj.
Köszönöm a választ!
Ha fény derül a titokra, megosztom az infót! :)
Szia!
Érdeklődnék, hogy az alaplapcsere megoldotta-e a problémát. Ugyanilyen laptopom van, ugyanezzel a problémával. Egyébként nálam a windows telepítése után is megmaradt a hiba.
Válaszodat előre is köszönöm!
Igen, megoldott minden problémát! :)
Immár második hónapja tökéletesen működik (illetve a wifi jelet valamiért nagyon gyengén veszi, de ez független probléma...tehát még ezzel lesz egy köröm a szerviznél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!