Vezeték nélküli billentyűzet+egér?
Sziasztok!
Személy szerint engem irritál sajnos a kábele a billentyűzetnek. Sok minden van az asztalon,megsérül párszor a kábel stb.
Tehát arra gondoltam,hogy beruháznék ilyen(ek)re.
Viszont. Olyan van,amelyik nem elemes? Vagy tölthető elemmel ezek működnek? Jól működnek olyan 3 méteres hatótávban? Meg úgy alapjába véve,megéri átlagos és játékos felhasználónak?
Köszi a válaszokat előre is!
Vannak beépített akkumulátoros eszközök is, illetve működnek tölthető elemekkel is.
A Logitech eszközei 10 m-ig stabilak, a többi gyártói is ekörül mozog. A távolságot némileg csökkenthetik az egyes tereptárgyak, de a 3 métert az mindegyiknek vinnie kellene.
Átlagos felhasználásra és azon játékosoknak, akik a játék öröméért játszanak teljesen jó. Az újabb modellek 1-1,5 évig is bírják elemcsere nélkül - persze azért jó ha van otthon tartalék.
A profi játékosoknak a minimális lag miatt (hétköznapi emberek nem is érzékelik) inkább a vezetékes eszközöket ajánlják.
Mindegyik elemes. Aztán te döntöd el, hogy elemet vagy ceruza akkut használsz hozzá.
Lehet venni, olyat is, ami nagyon gazdaságos. Annyira, hogy fölösleges hozzá akkut használni.
Nekem Logitech MK520 -as kombóm van. A gyártó az ígéri ennél, hogy három évig bírja az elem billentyűzetbe és 1 évig meg az egérbe.
Már két és fél éve van meg, így már tapasztalatból tudom neked mondani neked, hogy igaz. A billentyűzetbe még nem kellett cserélni duracell elemeket mellékeltek hozzá.
Az egérbe viszont fél évente kell cseréltem, gondolom a gyártó úgy értette az 1 évet, hogy géphasználat után az egeret ki kell kapcsolni, viszont én még soha nem kapcsoltam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!