Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » IOS 8. -ra van már Jailbreak?

IOS 8. -ra van már Jailbreak?

Figyelt kérdés
2014. szept. 29. 19:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Elvileg van, de mi a francnak az neked? Vettél egy méregdrága telefont villogni, de szoftverre már nem futja?
2014. szept. 29. 19:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Persze, és az iphone6 görbülését is peccseli :D

Totál brick, de tényleg.

2014. szept. 29. 19:38
 3/4 A kérdező kommentje:

Az iPhone már nem egy nagy szám telefon! Teljesen átlagon, nem lehet vele villogni.

Azért vettem iPhone-t mert nagyon gyors és nem akadozik rajta semmi és jó az akksija.

És igen, nem futja IGO primora ami igaz hogy csak 20.000 ft.

2014. szept. 29. 22:19
 4/4 anonim válasza:

sokszor rögtön arra gondoltok csak, hogy valakinek a jailbreak a tört programok miatt kell. Halkan megjegyezném, hogy nekem sem emiatt kell. Várom, mint szódás a lovát a 8.2-re amúgy én meg blind jailbreaker vagyok, és a tört szoftvereken kívül ha valaki érti is azt amit csinál, akkor más dolgokra is lehet használni. pl. ott va na cc loader vagy az activator, amire most nem térnék ki.

nyílván nagyobb a veszélye hogyha valaki nem tudja mit csinál, azok inkább ne fogjanak hozzá. Én droidot is már csak alapos utánaolvasással és linux ismeretek birtokában fogtamhozzá és hogy mivel is jár pontosan.

Nálam is van nyílván egy határeset, amiért még kiadok forintot. a néhány két három ezres tételt még megveszem, mert reálisnak tartom. Az mbraille magas közel 40 dolláros árával már nem tudok kezet fogni. Ezek az alkalmazások többsége nem a magyar átlag pénztárcákhoz vannak igazítva.

2015. márc. 27. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!