HDMI hangdriver letöltés? Windows 8-ra.
Figyelt kérdés
Próbálkoztam letölteni valamit, de kulcsot, jelszót kér. Milyen linkkel tudnám letölteni, ha le lehet?2014. szept. 28. 15:55
11/20 A kérdező kommentje:
Feltelepítettem, de még nincs változás, nem jelenik meg a lejátszásnál.
2014. szept. 28. 19:46
12/20 anonim válasza:
Jelen pillanatban Intel vagy NVIDIA grafikus kártyát használsz? Úgy nézem váltható, de az utóbbi gyártó megoldása nem tudom hogyan működik, csak az AMD váltható grafikus rendszert ismerem valamennyire. Az eszközkezelőben a videókártyáknál milyen videókártya jelenik meg?
13/20 A kérdező kommentje:
Az eszközkezelőben mindkettő benne van., Nvidia és IntelR is. A legutóbbi linkkel Nvidia grafikus valamit töltöttem le, azt írta ki.
2014. szept. 28. 21:18
14/20 anonim válasza:
Rendben, akkor a tippem bejött, váltható kártyás rendszer. Igen, az egy Nvidia videókártyához való driver volt. Találsz valahol a tálcán a grafikus dolgokra vonatkozó beállításokat? Egy Intel vagy egy Nvidia felületnek kellene ott lennie, ahol be lehet állítani a videókártyával kapcsolatos dolgokat.
15/20 A kérdező kommentje:
NVidiea felület van.
2014. szept. 28. 21:31
16/20 anonim válasza:
Nézd át ezt a felületet, látsz-e bármilyen beállítást, amiben szerepel a HDMI szó és van-e a környékén hangra vonatkozó utalás. Egyik lehetőség amire gondolok, a beállítások közötti tiltás.
17/20 anonim válasza:
Megnéztem a kezelési útmutatót, e szerint pedig azt kell csinálni, amit a #6-os válaszban már leírtam. Ezután már csak a távvezérlés, mint ötlet maradt. Szétnézek a beállítások között, hátha látok valamit.
18/20 A kérdező kommentje:
Nem találtak arra utaló jelzást. Egy új frissítés érhető el, azzal próbálkoztam, Geforce 344.11 Driver, de nem sikerült, azt írta ki, fájlok hiányoznak.
Köszönöm az eddigi segítséget! Felpontoztam minden választ!
Jó éjt mára :)))
2014. szept. 28. 22:23
20/20 A kérdező kommentje:
Működik! :D Köszi a segítséget!
2014. okt. 4. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!