Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit kell megnyomni a billentyű...

Mit kell megnyomni a billentyűzeten, hogy az általam leggyakrabban látogatott oldalak listája bejöjjön?

Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 15:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Először a google.hu betűket.Ott keresni kell egy programot,ami ezt nyilvántartja.Azt feltelepíteni és ha abban van erre billentyűparancs,akkor azt.
2010. jan. 25. 13:23
 2/2 A kérdező kommentje:
kösz,de nekem nincs telpítve semmi ilyesmi.Egy ismerősöm leült a gépemhez és megnyomott valamit,aztán bejött neki az általam leggyakrabban látogatott oldalak listája.Tőle nem tudom meg,hogy mit nyomott,mert nem árulja el,viszont mégis érdekelne....jó lenne tudni,hogy mások mit csinálnak,hogy az én gépen ,hogy ilyen nyomokra bukkannak:)
2010. jan. 25. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!