Smileyhead kérdése:
Android nem fut a gépemen. Van megoldás?
Figyelt kérdés
Nemrégiben nézegettem néhány videót, hogy lehet Androidot futtatni egy PC-n. Felkeltette az érdeklődésemet, ezért csináltam egy bootolható UBS-kulcsot, hogy kipróbáljam. Rá is megyek, hogy USB-ről bootoljon, meg hogy a kulcsról futtassa, nem kérek telepítést, és minden OK, kiírja, hogy Android, meg aztán egy rakat szöveget, majd felbontást vált, és csak egy villogó _ jelet látok a bal felső sarokban. Nem történik semmi. Több Android-verziót is kipróbáltam, de egy sem működött. Egy ASUS X51RL laptomon van. Tudnátok segíteni?2014. szept. 27. 20:05
1/3 anonim válasza:
Vagy egyszerűen feltelepíted ezt.
2/3 anonim válasza:
Te most, az Android-x86-ra gondolsz?
androidportal.hu/tagek/android-x86
www.android-x86.org/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!