Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A legálisan letöltött mp3...

A legálisan letöltött mp3 megközelíti a CD minőséget?

Figyelt kérdés
2014. szept. 27. 18:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"recseg az mp3"

Akkor ott más baj is van, ha tényleg recseg.

Recsegnie azért nem kéne.

Amit először meg kéne próbálni, az mindenképpen valami 320 mbps-os bitsűrűségű mp3.

Jó, az se nagy szám, de azért recsegni nem recseg.

Ha az a minőség nem jó, akkor el kell felejteni az mp3-mat. Ami megjegyzem teljesen ésszerű, mert egy veszteségmentes formátumhoz képest sehol nincs.

Viszont autóban veszteségmentes nem egyszerű.

Méghozzá azét, mert a legtöbb magnó fejegység nem támogatja.

Ha meg igen, akkor általában max wav-ot.

Wav-ban letölteni meg nem igazán lehet, vagy nagyon nem népszerű, mert igen ritka.

Tehát még mindig ott tartunk, hogy milyen zenét akarsz letölteni.

(mondjuk gyorsabb lenne, ha nem kéne harapófogóval kihúzni minden választ, de egyszer csak megunom...)

Szóval nagyobb torrent oldalakról lehet letölteni flac formátumban olyan zenéket, amik nemzetközileg eléggé ismertek.

Ez alatt nyilván nem ilyen kis magyar torrent oldalak sehol nem jegyzett mulatós zenéit értem, hanem ott van pl a rutracker, (jelenleg a világ legnagyobb torrent oldala) ott azért akad néhány ezer terabájt veszteségmentes zene (lossless), flac formátumban.

További kérdés, támogatja e a fejegységed, vagy át kell valami más támogatott veszteségmentesbe konvertálni. (WMA lossless jöhet még számításba)

Egyébként gyanítom nem támogatja a flac-et, mert nem olyan régen kezdtek el olyat gyártani, ami olvassa.

Én amúgy direkt ezért vettem olyan fejegységet, (jvc) ami lejátssza ezt, mert előbb volt egy rakás zeném flac-ban, és nem akartam rommá tömöríteni.

2014. szept. 27. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!