Miket tanulnak? .

Figyelt kérdés

Hello!

Érdeklődni szeretnék, hogy azok akik informatikát tanulnak középiskolában, azok miket vesznek? Vannak nagyobb projektek/feladatok?

Miket tanultok?

Megérte nektek ebbe az irányba? Másik suli jobb lett volna?

(Évfolyamot is írjatok!)

2014. szept. 26. 22:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Én már nem járok iskolába, de informatika szakirányt választottam középiskolában. NAGYON megbántam. :) Utólag inkább gimibe mentem volna, matek faktra.
2014. szept. 26. 22:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Számítógép felépítése

Hardverek/Szoftverek

Számrendszerek

Perifériák

Word/Excel/PowerPoint

Programozás

Webszerkesztés

Amúgy 10.osztályba járok.

2014. szept. 26. 22:42
 3/7 anonim ***** válasza:

11.

Informatikai generációk

Számítógép felépítése

Microsoft Office ( power point, word, excel aces stb)

Programozás alapfokon

Ha újra választhatnék elmennék egy olyan iskolába ahol valamilyen szakmát lehetne tanulni és éretségit is kapunk ( pls gépész mérnök)

2014. szept. 26. 22:45
 4/7 anonim válasza:
100%

Én infó szakos suliba jártam, és annyi plusz volt, hogy tanultunk nagyon alap szinten programozni, meg a mi tanárunk tanított egy kis sql-t is :) de sztem ez mindenhol más.

#3: Gépészmérnöki szakmát csak egyetemen szerezhetsz..

Középiskolában esetleg van rá pár alapozó tárgy ami segít később, meg vannak érettségi utáni 2 éves képzések de azok is csak gépész mérnök asszisztensi képesítést adnak. Diplomás gépészmérnök csak egyetemen/főiskolán lehetsz.

2014. szept. 26. 22:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Én anno tanultam programozást (Delphi + egy kis PHP), MS Office-t, informatika elméletet, Cisco CCNA-t, AutoCAD-et és HTML-t. Meg még voltak elektro tantárgyaim is, de az nem kapcsolódott szorosan a számítógépekhez.

Nem bántam meg, hogy szakközepet választottam, számomra a gimi sok felesleges sallanggal járt volna.

G.

2014. szept. 27. 10:28
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
projektek/feladatok? Semmit. Kalap sz*r a magyar gimis/kozepiskolas infooktatas.
2014. szept. 29. 08:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Mentek a zöld pacsik. ;)
2014. szept. 30. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!