Miket tanulnak? .
Hello!
Érdeklődni szeretnék, hogy azok akik informatikát tanulnak középiskolában, azok miket vesznek? Vannak nagyobb projektek/feladatok?
Miket tanultok?
Megérte nektek ebbe az irányba? Másik suli jobb lett volna?
(Évfolyamot is írjatok!)
Számítógép felépítése
Hardverek/Szoftverek
Számrendszerek
Perifériák
Word/Excel/PowerPoint
Programozás
Webszerkesztés
Amúgy 10.osztályba járok.
11.
Informatikai generációk
Számítógép felépítése
Microsoft Office ( power point, word, excel aces stb)
Programozás alapfokon
Ha újra választhatnék elmennék egy olyan iskolába ahol valamilyen szakmát lehetne tanulni és éretségit is kapunk ( pls gépész mérnök)
Én infó szakos suliba jártam, és annyi plusz volt, hogy tanultunk nagyon alap szinten programozni, meg a mi tanárunk tanított egy kis sql-t is :) de sztem ez mindenhol más.
#3: Gépészmérnöki szakmát csak egyetemen szerezhetsz..
Középiskolában esetleg van rá pár alapozó tárgy ami segít később, meg vannak érettségi utáni 2 éves képzések de azok is csak gépész mérnök asszisztensi képesítést adnak. Diplomás gépészmérnök csak egyetemen/főiskolán lehetsz.
Én anno tanultam programozást (Delphi + egy kis PHP), MS Office-t, informatika elméletet, Cisco CCNA-t, AutoCAD-et és HTML-t. Meg még voltak elektro tantárgyaim is, de az nem kapcsolódott szorosan a számítógépekhez.
Nem bántam meg, hogy szakközepet választottam, számomra a gimi sok felesleges sallanggal járt volna.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!