Windows 7 operációs rendszer helyett tudok telepíteni XP-t?
Most ez az en kérdésemre a válasz? Tehát azért működik ez alapján a 8, mert automatikusan talált drivereket?
Meg amúgy nem merült föl, hogy nem bootból telepítek.
Ne ragadj ki mondatokat olvass összefüggésében. próbáltam mindent leírni... A boot ból telepítést azért tettem mert, volt akinek nem ment és ez lehet akadály.
"Ütközök-e majd valamilyen akadályba,"
Erre írtam hogy az lehet ha oprendszer mellé telepíted, hogy nem indul el a modernebb és erre írtam kiskaput.
Igen a win 7-8 automatikusan keres (már telepítés közben) drivereket emellett...
A kiadás a lényeg, ami most készül oprendszer az természetesen fel ismeri a mostani fejlesztésü eszközöket, viszont ha (ahogy az xp-nél most) később jön egy új technológia azt értelem szerüen nem fogja kezelni alapból.
Egyszóval xp-hez már telepítés után külön telepíteni kell a vezérlőket, de előfordulhat az is hogy már telepítés közben kell telepíteni (F6 más gyártótól származo eszközillesztő telepítése) hogy egyáltalán feltelepüljön. Pl sata merevlemezeket ha nem ismeri fel a windows akkor nem fogja tudni kezelni a merevlemezt amire telepítene, mert maga a telepítő nem tartalmazza a szükséges driver-t.
programra bízod a driverek keresését előfordul hogy rosszat telepít és telepítheted újra, ezért jobb a már felállt oprendszerhez külön telepíteni a megfelelő és legfrissebb drivereket. Ez csak jótanács, okát leírtam.
En bootból.feltettem most a Windows 7 helyére a Windows XP-t. Magamtól semmi mást nem telepítettem. Egyedül annyit csináltam, hogy a biosban állítgattam, hogy felismerje a jelenlegi op. rendszert, mert elsőre nem tudta.
A telepítés vége felé kiírt egy csomó.programot, hogy telepítsem. Csak egyszer kellett leokéznom, és mind az összeset (kb vagy 20) feltelepítette. Akkor ez mind driver volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!