Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Akinek modemje van mind nekem...

Akinek modemje van mind nekem és nem ruter amikor ipconfigot beirom cmd be a default gatewayem nincs ott . Hogy keressem meg?

Figyelt kérdés
2014. szept. 26. 20:15
 1/5 Tengor ***** válasza:
Az írás problémát okoz, akkor mit akarnál kezdni az alapértelmezett átjáróval?
2014. szept. 26. 20:19
 2/5 anonim ***** válasza:

ipconfig/all

igy irtad?

2014. szept. 26. 20:22
 3/5 Tengor ***** válasza:

FJB D867686Ö8958574MCNCK.YNCMV,MBYCBYNBC ADG ASAK QWE WAEAQ WRWIER SEZ IRZTUSZUIADZS UFZSFUZ SIFZAODEIAŐPSOÍALSKD

úaőAS ksdfhsdksfdsfhjslfkjsdél sdfj slkdj sldfj sldfj soeruweoruqowaiőpaoslíaso őadi spfusapydjaőopőa oe9üri sefsdojfsapo daodsi apodi ofu sdf sadia sődaőpwrueq98e3 Ne privátba!oőmsfalk ,mcy,ckíi-yassíEWQN S,NDv a MNACBDH

2014. szept. 26. 20:47
 4/5 Tengor ***** válasza:

Köszönjük Mirci macskának az értékes hozzászólást!

Szóval, amit elkezdtem: egyrészt ne privátba írj! Másrészt ha választ szeretnél, akkor vedd a fáradságot, hogy igényesen megkérdezed!

2014. szept. 26. 20:53
 5/5 anonim ***** válasza:
mit e koszpns?
2014. szept. 27. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!