Windows Movie Maker segítség! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kész a filmem (15 percnyi anyag, sok vágással)
És ha rá akarom menteni a számítógépre, cd-re, BÁRMIRE, akkor ahogy elkezd menteni, nem megy túl az első százalékon és kiírja, hogy mennyi idő van hátra... és ez az idő folyamatosan nő, ilyen 253612 percekig...
Mit tegyek? Nem egyedi a probléma, úgy hallottam.
2014. szept. 24. 21:58
1/16 A kérdező kommentje:
ÉS van elég memóriám
2014. szept. 24. 22:07
2/16 anonim válasza:
Milyen formátumba mentenéd le?
3/16 A kérdező kommentje:
wmw... nem is tudom, hogy van-e más opció
2014. szept. 24. 22:18
4/16 anonim válasza:
És milyen operációs rendszered van?
5/16 A kérdező kommentje:
win 7
2014. szept. 24. 22:23
6/16 anonim válasza:
Megmondom őszintén nekem is sok bajom volt a WMM-el és én egy sokkal jobb programot raktam rá, esetleg ha van hozzá kedved akkor egy másikkal ugyan ezt megcsinálni, én a "Cyberlink Powerdirector"-t ajánlom, de van még pár:
"adobe premiere elements"
"sony vegas"
Én ezek közül válogatnék.
7/16 A kérdező kommentje:
Nagyon hosszú melű lenne újra... de most már meg van a gond, hangfájlba menti le, nem tudom miért, csak a film hangja van meg.
2014. szept. 24. 22:31
8/16 anonim válasza:
Talán annyit tudsz még csinálni, hogy azt hiszem van egy súgó a programba ott keresgélsz. De legközelebb ne ezt a programot használd.
9/16 anonim válasza:
Én mindig H.264/mp4-be konvertálom. Film mentése, majd legalul az egyéni beállítás létrehozása. Itt be lehet egy-két dolgot állítani, majd amikor megkérdezi, hová mentse a videót, alul a fájl típusánál a .wmv helyett az .mp4-et választom.
10/16 A kérdező kommentje:
Utolsó!! Örök hála
2014. szept. 25. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!