Mi baja a laptopomnak? (lenovo 3000n 200)
Figyelt kérdés
egy ideig rendben működik minden aztán egyszer csak elkezdi teleírni a képernyőt ű betűvel úgy h hozzá sem érek!már konfiguráltam a billentyűzetet h ne engedje az ismétlő betűket.mi lehet a baj?esetleg van olyan beállítás hogy egy billentyű letiltás?ha valaki tud segíteni azt előre megköszönöm mert nagyon idegőrlő2014. szept. 23. 19:15
1/4 CspCsj válasza:
Sajnos a billentyűzetek nem javíthatóak. így legfeljebb cserélni tudod.
Próbáld az Eszközkezelőben letiltani a billentyűzetet (jobbgomb > Letiltás) és külső billentyűzetről használni 1-2 napig (használhatsz Képernyőbillentyűzetet is, de azt csak egérrel tudod használni). Ha így is jelentkezik akkor valami szoftveres gond lehet, vagy akár fertőzés.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszöm a választ,gondoltam h muszály leszek tiltani,csak az a baj h nem engedi.szürkében van.használtan vettem,naná h a garancia lejárta után kezd el szarakodni!sajnos nem vagyok egy infozseni,de ha törlöm az eszközkezelőből,utána újratelepítem az segíthet?most megint nyugton van,de tudom h a hibája mindig visszatér
2014. szept. 24. 11:13
3/4 CspCsj válasza:
Valószínűleg érintkezési probléma. Ha éppen rövidre zár akkor olyan mintha állandóan nyomnád a gombot.
4/4 A kérdező kommentje:
hát sajnos ez a legvalószínűbb.azért köszi szépen a választ.mindkét válaszodra ment a zöld kéz :)
2014. szept. 24. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!