Skyp problémában tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Tegnap egy ismerősömmel akartam skypolni, vagyis csak meg akart nekem mutatni valamit, de nem sikerült. Nekem nincsen kamerám, de azt mondta, attol még a videohívás működik, meg tudja mutatni, amit akar. Telepítettem is a skyp progaramot, minden rendben ment egészen addig, amig videohívást nem kezdeményeztem, akkor mindig kiudrott egy kis ablak, ami közölte, hogy a gépem túl buta az új programukhoz, de ne aggodjak, a régivel működni fog, de akárhányszor hívni akartam, mindig ez ugrott be. Az alján volt egy további információ felirat, amire rámentem és akkor az angol nyelvű skp honlapot hozta ki, amiből sajnos nem tudom, mit kellen csinálni. Valami forumon olvastam, hogy az új flash playert kellene telepiteni, amit megtettem, de a helyzet nem változott. Az tény, hogy a gépünk elég régi és gyenge, de tavaly vagy tavalyelőtt a fiamnak volt kamerája és akkor skypolt is itt. Tud valaki segíteni, mert én nem nagyon értek hozzá, mi lehet a gond.2014. szept. 21. 21:21
1/1 anonim válasza:
Egy képernyőmentés sokat segítene. print screen gombbal másold a képet a vágólapra és mondjuk paint programba illeszd be és mentsd el. Töltsd fel a képfeltöltés hu-ra és linkeld be a képet hátha többet látunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!