Létezik olyan alkalmazás vagy egyéb módszer arra, hogy silverlight alatt futó videóanyagot le lehessen menteni gépre?
Volt most egy kis időm, így hát keresgéltem tovább. Sajnos hajlamos vagyok nem a legegyszerűbb utat megtalálni de egy megoldásnak azért már jó ez is. Amint írtam korábban a flash downloader összegyűjti a linkeket. Csak sajnos nem egy helyre. Kipróbáltam a 'Jdownloader'-t. Kicsit sokáig tart míg feltelepül de ha tényleg kell a videó, talán megéri megvárni. Szóval pár lépésben a megoldás:
-Firefox + Flash Video Downloader bővitmény
-Jdownloader telepítés és elindítás. Leküldöd systray-re
-elindítod a videót (végig kell mennie a teljes videónak)
-Majd rányomsz a FVD gombjára. Ott kapsz egy listát. Minden eleme mellett almenü.
(Mivel nem a legegyszerűbb megoldást találtam :D)
Minden almenüben van egy 'copy url to clipboard'. Ezekre szépen sorban fentről lefelé egyesével rányomkodsz. A Jdownloader azonnal észleli és listára teszi.És még sorszámot is hozzáfűz a file nevéhez.0-val indít.
Minden darabkával vagy csak a kiválasztott részekkel megteszed ezt. Ha ezzel megvagy Jdownloader indítás és letölti az összeset. '.ts'kiterjesztés ad a file-okhoz. Ezt már lejátsza a médialejátszó és a VLC is. Csak össze kell fűzni a darabokat. Én speciel az "Apecsoft AVI 3GP Joinert" próbáltam. Sajnos előtte át kell nevezned az összes darabkát avi kiterjesztésüre. Total Commanderben nem nagy ügy. Egyesével hozzáadod a listához a darabkákat, majd nyomsz egy "JOIN" gombot. Előtte kiválaszthatod milyen formátumban szeretnéd viszontlátni egyben az egészet. Kis várakozás és lőn egyben meg is van a hőn áhított videó.
Belátom, nem a legegyszerűbb de legalább működő megoldás.
Sok sikert hozzá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!