Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megéri meg venni ezt a fejhall...

Megéri meg venni ezt a fejhallgatót? Bővebb lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy akinek van ilyen típusú fejhallgatója, annak mik a tapasztalatai?

Vagy biztosan van itt olyan ember aki jártas az ilyen témában, meg éri az árát?

Headphones

Driver 40mm drivers

Frequency Response

20Hz-20,000Hz

Impedance 32 ?

Sensitivity@1KHz 112dB ± 4dB

Connector 3.5mm jack

Cable Length 2.5m

Microphone

Pick-up Pattern Omni-Directional

Frequency Response 100 Hz – 10,000 Hz

Sensitivity -54 ± 3dB

Google-n keresgéltem róla teszteket, véleményeket, de nem találtam sokat. Gondolom magából érthető, hogy mivel gamer fejhallgatóról van szó ezért főképp gamelésre használnám. De vajon zene hallgatásra is jó? Előny számomra hogy pici, és le szerelhető a mikrofonja. Helyi boltban 32 euróért meg tudom vásárolni (9600ft).

Megéri meg vásárolni? Tudok olcsóbban 25 euróért Razer Krakent, viszont azon nincs mikrofon, és használt (de jó állapotban van, haverom tulajdona). Szerintetek?

2014. szept. 21. 02:08
 1/5 Német_Tibor ***** válasza:
Ha gamelésre jó, akkor zenehallgatásra is. Legalábbis én még olyan fülest nem láttam, amire rá volt írva, hogy "Csak gémelésre" :)
2014. szept. 21. 08:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Számomra nem derült ki, hogy milyen hangszórót szeretnél venni.

Leírtál egy pár olyan technikai paramétert,

ami bármelyik 3-5000.- Ft közötti mikis füles tud.

Manapság nagy divat a hangminőségben 20 alá, és fölé menni.

Ellenére annak, hogy a 20-20-ig az a hallásod elvi határai.

Vegyél olyat ami tetszik! A legjobb lenne, ha ki tudnád próbálni. Az ugyanis sokat lesz a fejeden játék közben, és nagyon rossz, ha nyomja a füled, vagy befülled a búrád tőle. Nem okés, ha kényelmetlenné válik egy idő után.

Használtat nem vennék.

Azt már valaki le akarja vetni, és újat akar helyette, ami azt jelenti, nincs vele megelégedve maradéktalanul.

2014. szept. 22. 19:28
 3/5 A kérdező kommentje:

Hupsz, el nézést, nagy rizsa írása közben pont a lényeget hagytam le.

CM Storm Ceres 300 fejhallgatóról van szó.

2014. szept. 29. 16:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem szeretnélek egymagam elhúzni más irányba, ezért javaslom, hogy nézz utána magad is, mint ahogy én tettem!

Mivel ilyenem nem volt még, így másokra alapozva:

A mikrofonja gyenge.. (ezt magam is támogatom. Látszik a technikai paraméterekből.)

Az áráért vannak jobbak.

Személyes véleményem, szerint, jól néz ki, kényelmes lehet a nyereg miatt, ami kipárnázottnak hat.

A műszaki paraméter alapján, mint azt már említettem, úgy 4-5000.- lenne, ha nem lenne rajta a márkanév, ami az ár másik felét adja.

Én személy szerint jobban szeretem, ha az ára, a minőséget tükrözi, nem a megrendelőt, aki gyártatja magának.

Nem szeretnék reklámot csinálni, főleg, mert nem feltétlenül az esetem a fehallgató, de keress rá ezekre:

sadles, ovleng, ovann,

Bizony ezek tudják amit kinéztél, csak 3-5000.- ért.

Van az olcsó kategória, aminek nincs neve.

Van a drágább, amit az olcsóbb kategória gyára gyárt, márkanévvel megrendelésre, és van a tényleg drága, ami jó minőségű és a márkanév is drága rajta, de erről nem volt itt szó.

Azt a játék verseny videókon kifigyelheted, hogy mi van a versenyzők fején.

9-10000.- ért már megnézhetnéd ezt: SOMIC G945

és mert szereted a műszaki paramétereket:

Real physical 7.1 sound track hardware decoding sound effec

Headphone Plug: USB

Driver Unit: 40mm

Frequency Range: 18-22000Hz

Products Impedance: 32ohm

Sensitivity: -36dB±3dB

Cable Length: 2.8 m/ 110.24 in

Net Weight: 272 g/ 9.59 oz

Vagy itt egy másik, hogy a 10.000.- nél legyünk, de ne a nevére menjen az ára:

SADES SA-903 USB 2.0 Gaming Headphones w/ Microphone

Műszaki paraméterek:

The external 7.1 USB sound card delivers thrilling surround sound with separately adjustable levels

Brand: SADES

Model: SA-903

Material: Plastic + Aluminum alloy

Interface Type: USB 2.0

Length: 3 M

Speaker details:

Speaker Diameter: 40mm

Impedance: 32 Ω

Frequency Response: 20~20000Hz

Sensitivity: 111dB ± 3dB

Microphone details:

Microphone Diameter: 6.0 x 5.0mm

Microphone Sensitivity: -54dB ± 3dB

Impedance: ≤ 2200 Ω

Microphone Frequency Response: 30~16000Hz

Size: 173 x 190 x 95 mm / 6.81 x 7.48 x 3.74 inch

Weight: 425 g / 14.99 oz

Tény, hogy a márkanevet mutogathatod, a 3. világbeli cuccokkal meg csak a támadásokat kapod, de te tudod, mit akarsz elérni. Én már rég nem foglalkozom a rosszmájú ismerősökkel, csak azzal,hogy mit használok, és mennyiért teszem azt. Amire szánni kell, arra szánok, de nem a nevét fizetem, hanem a minőségét.

2014. okt. 1. 17:39
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a bő válaszodat, nagyon hasznos, és hálás vagyok érte. A két fejhallgató amit írtál nagyon tetszik, főleg az első, de sajnos utána néztem és Szlovákián (mivel én ott élek) nem igazán kapni ilyet. Persze azért még keresgélek, szóval nagyon szépen köszönöm.

Másik dolog, amit írnék.

Pár napja találtam egy újabb variációt. Nem tudom mennyire ismered a Steelseries gamer márkát, nekem ilyen egerem, és egérpadom van. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Siberia fejhallgatójáról sok jót hallottam. Csak hát nem olcsó.

De Ebayen elég olcsón lehet kapni, találtam egy hirdetést, mi szerint ő meg rendeli ezt a fejhallgatót nekem, és eladja egy minimális értékkel drágábban. Nekem ez megérné, hiszen még soha sem rendeltem Ebayről és paypalom sincs. De ugye ehhez nincs garancia.

Így mit gondolsz/gondoltok?

2014. okt. 1. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!