Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 7 és Xp megfér egymás...

Windows 7 és Xp megfér egymás mellett?

Figyelt kérdés
A kérdésem pontosítva az lenne, hogy a 2 operációs rendszer működhet e egymás mellett egy PC-n? Olyat hallottam, hogy igen, de előbb az XP-t kell feltelepíteni, mert az szétbarmol valamit a win7-en. Igaz ez? Nekem fent van a Windows7, de szükségem lenne az XP-re.. Feltelepítsem? Mit tegyek?
2010. jan. 20. 10:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Már fent lévő XP mellé Win7 telepítése nagyszerűen működik, mindkét rendszer problémamentes. Fordított esetben viszont - egy meglévő Win7 mellé XP telepítése - nem tudom, hogy lenne kivitelezhető. Mindenképpen szükséged van egy teljes oprendszerre, nem lenne elég a Win7-ben lévő XP emuláció?
2010. jan. 20. 10:17
 2/4 A kérdező kommentje:

Bizonyos programok nem tudom, hogy működnének e Win7-en?? (Erdas 8.4, ArcGIS 9.2, Quantum GIS, Mobile Mapper Office, stb...)

Csak ezek miatt kellene az Xp. De majd letesztelem működne-e és írok.

Ha valakinek van tapasztalata ezen programok Win7 alatti futásáról örömmel venném, ha megosztaná velem.

2010. jan. 20. 10:55
 3/4 A kérdező kommentje:
...mellesleg ez az Xp emuláció hogyan működik?
2010. jan. 20. 10:58
 4/4 anonim ***** válasza:

[link]

De ha ez nem válik be akkor használj VirtualBox-ot: [link]

2010. jan. 20. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!