Gyenge a gépem?
A need for speed rivals-t vettem fel fraps-al 30 fps-el és laggolt néha a játék,full hd ultrán,de videó felvétel nélkül nem laggol picit sem,ennyire gyenge lenne a gép hogy nem bírja a videózást és a játékot együtt?Többet vártam volna.
CPU: i5-4440
VGA: asus gtx770 OC
RAM: 8gb cl9 kit
Akkor kipróbálom azt:D
Köszi! Ment a zöld!
Esetleg, ha ugyanarról a merevlemezről tölti a pályarészleteket amelyikre írja a videót, akkor az is okozhat akadozást sztem, főleg olyan játéknál, ahol sűrűbben kell a vinyóhoz nyúlni (autóversenyzős játékoknál ritkán tartózkodik az ember egy helyszínen, így itt el tudom képzelni, hogy sűrűbben töltöget). Másrészt ha a videót reptében tömöríteni is kell valamilyen formátumba az külön teher a processzornak, ha nem akkor meg hatalmas adatmennyiséget kell folyamatosan rögzíteni.
Amúgy nem értem minek felvenni a játékokat (bár minden második pistike erre élvez): újranézni uncsi, eltenni az utókornak vagy másoknak mutogatni meg senkit nem érdekel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!