Kérdező.. kérdése:

Gyenge a gépem?

Figyelt kérdés

A need for speed rivals-t vettem fel fraps-al 30 fps-el és laggolt néha a játék,full hd ultrán,de videó felvétel nélkül nem laggol picit sem,ennyire gyenge lenne a gép hogy nem bírja a videózást és a játékot együtt?Többet vártam volna.

CPU: i5-4440

VGA: asus gtx770 OC

RAM: 8gb cl9 kit

2014. szept. 16. 19:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem a gép a gyenge, hanem a fraps szar. Használd a shadowplay t, gtx660 al simán tudtam videózni(ultra, 1080p).
2014. szept. 16. 19:16
 2/6 A kérdező kommentje:

Akkor kipróbálom azt:D

Köszi! Ment a zöld!

2014. szept. 16. 19:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Esetleg, ha ugyanarról a merevlemezről tölti a pályarészleteket amelyikre írja a videót, akkor az is okozhat akadozást sztem, főleg olyan játéknál, ahol sűrűbben kell a vinyóhoz nyúlni (autóversenyzős játékoknál ritkán tartózkodik az ember egy helyszínen, így itt el tudom képzelni, hogy sűrűbben töltöget). Másrészt ha a videót reptében tömöríteni is kell valamilyen formátumba az külön teher a processzornak, ha nem akkor meg hatalmas adatmennyiséget kell folyamatosan rögzíteni.

Amúgy nem értem minek felvenni a játékokat (bár minden második pistike erre élvez): újranézni uncsi, eltenni az utókornak vagy másoknak mutogatni meg senkit nem érdekel...

2014. szept. 16. 19:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Csak tesztelni akarom a gépem mire képes azért.
2014. szept. 16. 19:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Nézd meg valami más jellegű, pl fps játékkal is. Ilyen kíváncsiság próbát magam is csináltam Crysis 3-mal anno egy 20 perces video erejéig, amit utána töröltem is (egy kérdéshez gyűjtöttem információt a témában). Picit ugyan lassult a játék, de annyira nem fogta meg a gépet, mint számítottam (FX-6300@4GHz, HD7850OC, 8GB RAM). Ha jól emlékszem legnagyobb mértékben a CPU kihasználtság ugrott meg, de az sem túl durván. :)
2014. szept. 16. 19:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendben ment a zöld!:)
2014. szept. 16. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!